Δελτίο Τύπου siafarix.net

Δέκα και πλέον χρόνια στην κορυφή,

Μέσα σε ένα ιστολόγιο

Ατέλειωτες ώρες σε ρυθμούς αγώνα,

Το άγχος του τερματισμού,

Και η χαρά της νίκης.

Κάθε Σαββατοκύριακο,

Εδώ και δέκα και πλέον χρόνια.

Η πορεία του Βασίλη Σιαφαρίκα μέσα από τους αγώνες enduro, scramble, motocross, extreme enduro αλλά και supercross τα τελευταία χρόνια τον έχει κάνει να αισθανθεί άπειρες φορές την χαρά της νίκης, την γλυκιά γεύση ενός πρωταθλήματος, που έρχεται σαν επισφράγισμα μιας ακόμη δύσκολης χρονιάς. Αλλά ποιός αληθινά είναι ο Βασίλης Σιαφαρίκας; Και τι έχει καταφέρει τα τελευταία δέκα και πλέον χρόνια που πρωταγωνιστεί στους χωμάτινους αγώνες;

Απαντήσεις σε παρόμοια ερωτήματα θα βρείτε μέσα από τις ηλεκτρονικές σελίδες του νέου προσωπικού ιστολογίου του Βασίλη Σιαφαρίκα, www.siafarix.net. Το σκληροτράχηλο παιδί από τα Γρεβενά, που όπως λέγεται, αποφάσισε και έκανε στόχο του να γίνει πρωταθλητής enduro, όταν μια μέρα κάπου στις αρχές της δεκαετίας του ’90 είδε από κοντά τον μεγάλο αναβάτη του χώρου, Αδάμο Πράσσο, σε αγώνα, θα προσφέρει συνεχή και άμεση ενημέρωση μέσα από τις σελίδες του νέου του ιστολογίου για όλα όσα έχουν να κάνουν με την προετοιμασία του, τις προπονήσεις του, αλλά και την πορεία του μέσα από τον κάθε αγώνα στον οποίο συμμετέχει ξεχωριστά.

Από τα αρχικά του βήματα, πίσω στο μακρινό 1995, όταν στην πρώτη του εμφάνιση σε φιλικό αγώνα enduro τερμάτιζε στο βάθρο, μέχρι μόλις την περασμένη Κυριακή, στις 27 του Μάρτη, όταν απέναντι σε μια νέα γενιά ανερχόμενων αναβατών, πήρε άλλη μια νίκη στη Γενική Κατάταξη του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Μια πορεία που μετρά είκοσι και πλέον πρωταθληματικούς τίτλους, δύο πλασαρίσματα εντός της δεκάδας του παγκόσμιου πρωταθλήματος enduro αλλά και άπειρες νίκες, παρουσιάζεται σταδιακά μέσα από τις σελίδες του www.siafarix.net. Επισκεφθείτε το νέο ιστολόγιο και παρακολουθήστε την πορεία του μεγάλου έλληνα αναβάτη, με βίντεο, φωτογραφίες, πίνακες αποτελεσμάτων και άμεση ενημέρωση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή ερωτήσεις: siafarix@gmail.com

φωτό action: Δημήτρης Γιουβρής / Race Photo

Δείτε το Δελτίο τύπου εδώ: Deltio_Typou_siafarix.net_No1

About siafarix2013
Enduro Racer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: