Π.Π Enduro, Βέροια (26,27/3/2011)

Δύσκολο, μα όχι ακατόρθωτο

Κείμενο: Ανδρέας Γκλαβάς

Φωτο: racephoto.gr

Ένα ιδιαίτερα δύσκολο Σαββατοκύριακο μόλις ολοκληρώθηκε για τον Βασίλη Σιαφαρίκα στην Βέροια. Ήταν ο τόπος διεξαγωγής του 2ου και του 3ου αγώνα για το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro. Το Σάββατο ξεκίνησε με έναν ιδιαίτερα αγχωμένο Βασίλη, που πέφτοντας θύμα του ιδιαίτερα υψηλού συναγωνισμού, έβλεπε τους αντιπάλους του να σημειώνουν άπιαστους χρόνους στις πρώτες Ειδικές της μέρας. Μεγάλος νικητής αναδείχτηκε ο επίσης Γρεβενιώτης Γιάννης Παυλίδης.

“Το άγχος με είχε καταβάλλει και άργησα πολύ να βρω μια καλή αίσθηση πάνω στην μοτοσυκλέτα. Χαίρομαι ιδιαίτερα για τη νίκη του φίλου μου Γιάννη Παυλίδη, και πιστεύω πως αυτό θα τον βοηθήσει να ξεδιπλώσει την ταχύτητά του καλύτερα στο μέλλον”, δήλωσε ο Βασίλης μετά το τέλος της μέρας, που τον βρήκε στην τέταρτη θέση της Γενικής Κατάταξης και νικητή της κατηγορίας Ε3.

Όμως η Κυριακή ήταν μια νέα μέρα όπου και θα δινόταν η τρίτη κατά σειρά φετινή μάχη με τα χρονόμετρα των Ειδικών. Τα μπλοκάκια για άλλη μια φορά “πήραν φωτιά”, με την πρώτη θέση στη Γενική να παίζεται στα δέκατα. Ο Βασίλης όμως ήταν εκείνος που κατάφερε να κρατήσει μια σταθερά καλή απόδοση προς το τέλος του αγώνα, παίρνοντας τη δεύτερη φετινή του νίκη στη Γενική Κατάταξη κι αφήνοντας δεύτερο τον Δημήτρη Βαγγελάκο με λίγο περισσότερα από δέκα δευτερόλεπτα διαφοράς.

Φωτογραφίες:

Αποτελέσματα:

Veroia_Geniki_Day1

Veroia_Geniki_Day2

About siafarix2013
Enduro Racer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: